KEMAHIRAN REVIT BIM YANG PALING
HANGAT DI PASARAN PEKERJAAN HARI INI

Dalam industri revolusi 4.0, pelbagai kemahiran yang penting perlu dikuasai dalam bidang 3D Modelling. Tidak kira anda seorang arkitek, jurutera, pelukis pelan, pelajar mahupun sesiapa sahaja kini boleh mempelajarai SKILL YANG AMAT PENTING DI PASARAN HARI INI!

POKET ROCKET REVIT BIM MODELLING

Tidak kira anda seorang arkitek, jurutera, pelukis pelan, pelajar mahupun mahupun kontraktor bina rumah atau pemaju rumah persendirian kini anda boleh mempelajari dan memberi peluang kepada staff anda mempelajari SKILL YANG AMAT PENTING DI PASARAN HARI INI!

Belajar 3D Modelling Menggunakan AUTODESK REVIT
Di jamin boleh TERUS mulakan projek sendiri ataupun client
SKILL TAMBAHAN yang memang PANAS di pasaran kerja hari ini
Boleh digunakan untuk projek persendirian
HANDS ON Training oleh trainer yang SANGAT BERPENGALAMAN
Tak perlu susah dah nak kira material untuk bahan binaan, boleh terus buat unjuran bajet untuk sesebuah rumah
Tak perlu nak ubah drawing dalam 2,3 software . Cukup guna revit untuk semua drawing berkaitan pembinaan bangunan (Architecture, Structure, M&E)

3 Sebab UTAMA Mengapa Perlu Sertai Kelas POKET ROKET REVIT

Ikut Masa Sendiri,
AKSES di mana sahaja!

Kelas ini dijalankan secara 100% online. Pilih masa anda sendiri, di mana-mana anda berada. Tak perlu travel ke kelas, tak perlu spend duit minyak, tak perlu pening kepala. Ilmu terus dipelajari direct kepada anda. Pembelajaran masa kini!

Tak Kira Sesiapa, SEMUA mampu kuasai ilmu REVIT

Sesuai untuk semua golongan, tidak kira anda bos, taukey kedai, pekerja, pelajar, pensyarah, kontraktor. SEMUA ORANG MAMPU Mempelajari ilmu REVIT ini. Belajar dari basic sehingga anda mampu hasilkan projek anda sendiri!

SKILL YANG BERHARGA
DI PASARAN KERJA

Dalam situasi ekonomi yang mencabar hari ini, kita semua perlu melengkapkan diri dengan SKILL TAMBAHAN yang boleh memberi nilai tambah. Para majikan di luar sana pasti KAGUM dengan kebolehan anda dalam REVIT!!

Bagaimana REVIT memanfaatkan saya?

Pengalaman saya sudah lebih 5 tahun dalam dunia pembinaan rumah persendirian dan projek-projek swasta lain. Namun, yang menjadi masalah utama apabila urusan drawing. Staff saya mahupun team consultant selalu ‘drag masa’ untuk produce result. Apabila saya join satu kursus CIDB berkaitan BIM, baru saya tahu tentang REVIT. Rupanya dah ramai kontraktor dan developer multinasional gunakan untuk projek industri termasuk projek perumahan, kondominium, pejabat, hotel dan pelbagai jenis bangunan yang lain.

Jadi, saya cepat-cepat hantar staff saya pergi belajar tentang penggunaan REVIT dalam urusan DRAWING. Hasil dia, syarikat lebih mudah membuat presentation kepada client malah memberi kelebihan dalam menguruskan part kiraan material dan juga M&E. Jadi, saya rasa amat rugi jika pelajar seni bina, drafter, modeler, kontraktor mahupun firm arkitek tak aplikasikan REVIT dalam servis dan bisnes mereka. Ianya software masa hadapan, betul-betul membantu para penggiat industri binaan..

SKILL MAHAL, DEMAND TINGGI!

Jika anda seorang pelajar dan freelancer mahupun I.D , ini satu skill mahal yang tak semua orang boleh kuasai. Demand sangat tinggi kepada mereka yang mahir REVIT. Kenapa? Kerana ia software yang mampu menyelesaikan 1001 masalah dalam pembinaan. Anda boleh present kepada client anda apa sahaja komponen bangunan yang terlindung ataupun bakal terlepas pandang dengan hanya menggunakan software REVIT ni.Pendek kata, tak kan ada lah isu pipe langar column masa tengah bina sebab keliru dengan construction drawing

Jadi peluang kepada anda untuk top up skill. Belajar sampai pandai, belajar sampai lumat. Ulang. praktis sampai pandai dan yakin untuk present kepada client. InsyaAllah rezeki tak pernah salah alamat!

APA YANG AKAN SAYA PELAJARI DALAM KURSUS POKET ROCKET REVIT INI?

3 Komponen Penting

Asas Pemahaman 3D
Modelling & BIM

Teknik Modelling Elemen Architectural & Structural

Material Takeoff &
Export to DWG

KENAPA REVIT?

Banyak lagi 3D Modelling software di luar sana seperti SKETCHUP,
Microstation, ARCHICAD dan banyak lagi

KOMBINASI PELBAGAI TRADE

REVIT membolehkan anda menggabungkan beberapa trade dalam construction contohnya, architectural, structure, mechanical, electrical, fire system, piping dan banyak lagi. Anda boleh semak sama ada trade yang berlainan CLASH dengan element yang anda telah hasilkan.

Dari 3D MODEL
terus ke CAD

Jika dahulunya anda menggunakan AUTOCAD untuk penghasilan drawing, kini anda tak perlu software yang berlainan. Dari REVIT terus hasilkan drawing yang akan digunakan untuk construction. Jimat masa anda!

Data Lengkap Untuk Pembinaan

Apabila anda menggunakan revit, anda boleh mengurangkan kesilapan semasa pembinaan. Ini kerana anda boleh menyemak data seperti jumlah concrete yang diperlukan, ketinggian bangunan, pecahan struktur bangunan, piping layout dan banyak lagi secara visual.

Mengenalpasti Masalah Lebih Awal

Dengan menggunakan REVIT, kita dapat mengenal pasti tempat atau kawasan yang berpotensi akan menjadi masalah besar semasa pembinaan. Contohnya tempat untuk material delivery, lokasi tower crane dan placing boom yang sesuai, safety issue, dan sebagainya.

Penjimatan Masa Perancangan

Untuk order item seperti Pintu, Batu Bata, Konkrit, Tile dan sebagainya memerlukan perancangan yang rapi agar tidak berlaku pembaziran. Dengan REVIT anda boleh membuat estimate yang lebih terperinci secara 3 Dimensi di mana anda boleh melilhat secara visual.

Software Masa Hadapan

Revit adalah permulaan kepada machine learning atau BIGDATA bagi industri pembinaan. Pengetahuan tentang revit amat penting kerana ianya akan berkembang lagi dalam masa yang terdekat. Jika anda tidak mengambil peluang, orang lain akan memintas anda.

EH! JAP!

Ada Harga Special Ke untuk Belajar REVIT dengan AKRA ni ???

Of Course lah ada!​

Kami jenis tak suka buang masa. Yang betul2 nak belajar REVIT Architecture dan REVIT Structure sahaja

Dan kami juga jenis tak suka buang harga.

Tapi memandangkan sekarang zaman orang sangat terdesak untuk dapatkan skills baru dan berebut-rebut untuk buat extra income, kami akan bagi tawaran yang paling merepek abad ini.

Harga yang tak masuk akal ini akan dinaikkan dari semasa ke semasa. Untuk waktu ini, harga kelas;

RM339.00
SAHAJA

Promosi Harga RM300 Telah Berakhir. Tetapi, Jangan Risau, Nak Dapatkan KOD DISKAUN? Klik Di Sini

Selepas Waktu Promosi ini, Harga akan Dinaikkan Kepada

RM249.00 (DIBATALKAN)

KAMI AKAN TERUS NAIKKAN KE HARGA KEPADA

RM369.00

Kemudian, kembali ke harga asal

RM2499.00

Apa Yang Anda Akan Rugi Jika Lambat Buat Keputusan?

Anda tak akan dapat harga special yang kami bagi.

Harga kelas ini akan dinaikkan dari semasa ke semasa. Grab harga promo ini SEKARANG!

Selepas tamat promo, harga kelas akan naik kepada RM349.

Poket Roket
Construction

Step By Step Urus, Bina, dan Optimize Strategi Pemasaran Bina Rumah

Poket Roket
Development

Step By Step Pilih, Beli dan Develop Tanah Yang Memberi Pulangan Lumayan

Poket Roket
Revit

KEMAHIRAN REVIT BIM YANG PALING HANGAT DI PASARAN PEKERJAAN HARI INI

Ebook Urus Dan Bina Banglo Idaman

Ebook Pertama yang diterbitkan di bawah pusat latihan AKRA

Kenapa Warga Asing Selalu Dapat Job Reno Rumah? Lesen Pun Tiada!
Nafizil Napi
CEO Nafas Maju Sdn Bhd
Play Video

Saya Sudah Membuat Pembayaran, Apa Langkah Seterusnya?

Setelah bayaran anda telah disahkan. Anda akan terima emel akses ke laman keahlian anda kemudian anda boleh terus memulakan pembelajaran!

Sistem ini bukan seperti sistem lain yang memerlukan anda untuk membayar setiap bulan. Bayaran hanya sekali sahaja untuk akses seumur hidup.

Kesemua video training ini dapat ditonton di laman akses membership di akra.my yang akan diberi kepada anda setelah anda buat bayaran. Anda boleh menontonnya pada bila-bila masa dan tontotnnya berulang kali menggunakan komputer, laptop dan juga mobile phone anda.

Tidak, atas sebab untuk melindungi kandungan video ini agar ia kekal terpelihara. Video training hanya dapat ditonton melalui website akra.my  sahaja.

Boleh. Anda dibenarkan untuk berkongsi akses membership anda kepada staff untuk tonton video training dalam website.

Tiada tempoh masa. Anda boleh tonton video di mana-mana dan pada bila-bila masa yang anda suka.

AKADEMI KONTRAKTOR BINA
RUMAH DAN PEMAJU KECILAN

© AKADEMI KONTRAKTOR BINA RUMAH DAN PEMAJU KECILAN | www.akra.my